Vliegtickets nodig voor je volgende vakantie of voor een business trip ? Een citytrip naar Rome, Madrid of misschien wel New York ?  Of ga je dit jaar eindelijk eens die oom of tante gaan bezoeken in Zuid Afrika of Amerika ? 

Vandaag boek je je vliegtickets het snelst en het goedkoopst online, das gemakkelijk en bovendien kan je snel even de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen gaan vergelijken om zo de beste deal te doen bij het boeken van je vlucht.

Zowel voor vluchten binnen Europa als voor intercontinentale vluchten naar Amerika, Azië, Afrika of Oceanië kan je terecht op Toplastminutes.be. Je vindt er een zeer groot aanbod aan lijnvluchten vanuit de grotere luchthavens als Zaventem, Schiphol of Parijs maar voor wie het iets dichter bij huis zoekt is er ook een mooi aanbod aan vluchten vanuit regionale luchthavens. Zo kan je hier alle vluchten boeken die aangeboden worden vanuit de luchthavens van Oostende, Charleroi, Luik, Eindhoven, Maastricht, Rijsel en andere minder grote maar beter bereikbare regionale luchthavens. En bekijk zeker ook even de vluchten vanuit de Nederlandse luchthavens, want afhankelijk van je woonplaats is de luchthaven van Schiphol dichter dan je denkt. Ook Eindhoven, Rotterdam en Maastricht zijn vaak beter bereikbaar dan Zaventem.

Op Toplastminutes.be vind je alle vluchten die aangeboden worden door de betere online vliegticket aanbieders. Zo kan je het volledige aanbod vluchten die te boeken zijn bij o.a. Cheaptickets, Connections, Vliegtickets en TUIfly raadplegen op onze site.

Sluit Menu
×