Chalet Altitude Val Thorens 4 vakantie appartement regio Rhône Alpes in Frankrijk

vanaf

Zoek je nog een geschikt verblijf voor een vakantie in Frankrijk ? Boek dan vandaag nog bij Belvilla dit vakantie appartement voor 8 personen in Rhône Alpes

 

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een vakantie appartement voor een vakantie in Rhône Alpes ? Dan moet je beslist op Toplastminutes.be zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit vakantie appartement Chalet Altitude Val Thorens 4 voor 8 personen in Saint-Martin-de-Belleville

Speciaal voor wie nog snel een reis wil boeken hebben wij alle beschikbare vakanties van de beste vakantie aanbieders samengebracht: Belvilla, Sunjets, Tui (Jetair), Tuifly, Sunweb, Corendon, Travelbird en nog vele andere last minute aanbiedingen en promoties vind je hier terug.

Chalet Altitude Val Thorens 4

Verzorgd appartement vlakbij centrum Val Thorens en pistes

Belvilla vakantie appartementen in Frankrijk

Met 40 jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot een van de grootste Europese spelers in de vakantieverhuurbranche. Jaarlijks verblijven meer dan 660.000 gasten uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en de UK in een van de vakantiewoningen van Belvilla. In totaal komt dit neer op 4,5 miljoen nachten per jaar. Belvilla maakt sinds 2019 deel uit van de OYO vakantiehuizen.
Consumenten hebben een ruime keuze uit 40.000 unieke, online te boeken vakantiewoningen voor allerlei soorten vakanties in 20, voornamelijk Europese landen. De consument is bij Belvilla verzekerd van een geslaagde vakantie. Voor een onvergetelijke vakantie is er altijd een Belvilla: Belvilla heeft een verrassend en breed aanbod aan unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een week wintersport. Of je nu een vakantiewoning aan het strand, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum wilt, Belvilla heeft unieke vakantiehuizen met typische streekkenmerken op prachtige locaties.

De vakantiehuizen worden op basis van strikte criteria persoonlijk beoordeeld, door in-house specialisten en lokale kopers die de regio goed kennen, voordat de woning onderdeel wordt van het aanbod van Belvilla. De kwaliteit van de woningen wordt samen met de huiseigenaren continu bewaakt. Daarnaast speelt ook de feedback van klanten een belangrijke rol. Belvilla streeft er ook naar om de nieuwste technieken in het hele bedrijf toe te passen.

Land

Regio

Plaats

Aantal personen