Rondreis Namibië, 21 dagen lodge/hotelreis met Djoser

vanaf

Rondreis Namibië, 21 dagen lodge/hotelreis

In de uitgestrekte Namib- en Kalahari-woestijn heeft de natuur nog vrij spel. De diversiteit aan landschappen in Namibië is groot. Van canyons als die van de Fish River en Kuiseb tot hoge zandduinen in de Sossusvlei. In dit dunbevolkte land sta je tijdens een rondreis binnen en buiten de nationale parken oog in oog met wilde dieren. Etnische volken als Herero, Himba en San-Bosjesmannen houden vast aan hun eigen fascinerende cultuur.

BEKIJK MEER OP DJOSER.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Zoek je een unieke vakantie ? Dan moet je beslist op Toplastminutes.be zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Rondreis Namibië, 21 dagen lodge/hotelreis die je nu eenvoudig online kan boeken bij Djoser.be

Speciaal voor de echte rondreis liefhebbers hebben wij alle beschikbare rondreizen van de beste vakantie aanbieders samengebracht: Tui (Jetair), Tuifly, Sunweb, Corendon, Djoser, en nog vele andere.

Rondreis Namibië, 21 dagen lodge/hotelreis

Tijdens deze lodge/hotel rondreis door Namibië reizen we vanuit Windhoek, via de Kalahari-woestijn en de Fishriver Canyon naar de spectaculaire zandduinen in het Namib-Naukluft park. Vanaf Swakopmund, volgen we de Skeleton Coast waarbij we stoppen bij Cape Cross. In Damaraland bezoeken we de Himba, bekijken rotschilderingen van Bosjesmannen en gaan op zoek naar woestijnolifanten. Het beroemde Etosha park en het mooi gelegen Waterberg Plateau biedt alle kansen op het zien van veel wild.

Route:
Amsterdam – Windhoek
aankomst Windhoek
Windhoek – Stampriet – Kalahari-woestijn
Kalahari-woestijn – kokerbomenwoud – Fish River Canyon
Fish River Canyon – Maltahohe
Maltahohe, excursie Sossusvlei & Deadvlei
Maltahohe – Solitaire
Solitaire – Kuiseb Canyon – Swakopmund
Swakopmund
Swakopmund – Cape Cross – Brandberg
Brandberg, wandeling naar White Lady
Brandberg – Damaraland (Palmwag)
Damaraland (Palmwag)
Damaraland – Kamanjab, rotsschilderingen
Kamanjab – Etosha nationaal park
Etosha NP, gamedrive
Etosha NP, gamedrive
Etosha NP – Waterberg Plateau nationaal park
Waterberg NP – Windhoek
Windhoek – vlucht naar Amsterdam
Aankomst Amsterdam

Djoser rondreizen

Djoser reizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen. Djoser reizen hebben gemiddeld 16 deelnemers. Het minimum aantal deelnemers is meestal 8, het maximum 20, bij sommige reizen 22. Je bent nooit verplicht met de groep mee te gaan; trek je er op een goed moment liever alleen op uit, dan is dat ook prima

Land

Regio
Pension

Transport

Verblijfsduur